Приключения с Влъхви

Добре дошли в света на приключенията и предизвикателствата

ТИЙМБИЛДИНГ

ТИЙМБИЛДИНГ

Подарете си преживяване! Свържете се с нас и си изберете най-доброто за вас и вашият екип. Ние можем...почти всичко: да създадем игра специално за вас; да съчетаем преживяване с адреналин,да включим джипове,катерене,дайвинг,каяци или всичко ,което сте готови да преживеете;да осигурим хотел,ресторант,вечерно парти.

Прочети повече

РОЖДЕН ДЕН

РОЖДЕН ДЕН

Игрите са предназначени както за детски рождени дни, така и за детски празници и ученически празненства. ИЗКАРАЙ НАЙ-НЕЗАБРАВИМИЯ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ РАЗЛИЧЕН!

Прочети повече

Тематични програми за деца

Тематични програми за деца

.....Всеки от нас поне веднъж в живота си е мечтал да попадне в света на Сладкишите, да постави семенца в земята и да види как се случва чудото

Прочети повече

ГРАДСКИ НОМАДИ 2018

ГРАДСКИ НОМАДИ 2018

Шоколадената фабрика на Чарли ... това лято ще е посветено на удоволствията – Изкуства, Сладолед и Шоколад...или от всичко по много! Добре дошли в сладоледено-шоколадовия свят на Номадите през лято 2018

Прочети повече

КЪЩАТА НА ВЛЪХВИ „вила Инна”

КЪЩАТА НА ВЛЪХВИ „вила Инна”

Къщата на Влъхви "Вила Инна" се намира в село Стойките / между Пампорово и Широка лъка. Тя ще отвори врати за Коледа.Почти всяка мечта по Коледа е свързана със сняг, планинска къща с камина, подаръци и ако може малко релакс, шейни, ски писта и приятели. При нас има всичко това,само че като всяко малко чудо е трудно достъпна: пътя е стръмен и тесен,местата за паркиране са малко, а може да се наложи при повече сняг и да се повърви. Като всяко малко чудо по Коледа обаче ще си имаме шатъл и помощ с изнасянето на багажа,както и осигурено паркиране в центъра на селото ако се наложи. За сметка на това има интернет, читава храна, червено вино и истински чай и от всеки прозорец се вижда планината - идеалното място да те затрупа снега.

Прочети повече

ОФИС

Варна
ул. "Ген.Цимерман" 50,

КОНТАКТИ

Къщата на Влъхви
+359 883 444 867
Рождени дни
+359 877 077 546
Тиймбилдинг и настаняване
+359 899 834 746
Email
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

КАТАКОМБИТЕ

Варна
бул. „Народни будители“ 1,
кв.Аспарухово читалище Просвета

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net